Bouw instructies

Aquasilver wil zijn potentiĆ«le klanten goed vooraf informeren en daarom veel informatie online, deze kan gedownload worden. Veel extra informatie wordt ook bij aanschaf van een zwembad of andere producten meegeleverd of digitaal aangeleverd.  Zie onder een bouw instructies en heeft u vragen bel of mail ons dan sturen wij alles digitaal.

Wij beantwoorden graag uw vragen en nemen ruimschoots de tijd om alles uitvoering te bespreken. Voor een afspraak bel of mail ons. Telefoonnummer 0031-(0)475541622, indien we niet opnemen mail ons wij dan in bespreking met klanten. Mailen heeft onze voorkeur.

Na koop begeleiding

Wij  geven telefonische/mail technische bouw advies.

Afspraak

Maak een afspraak voor uitleg en bekijk onze demo zwembad en installatie/materialen etc.

Levering heel EU.

Levering kosten staan online voor Nederland en Belgie. Andere landen prijzen opvraagbaar.

download instructies

Bij aanschaf van een zwembad worden alle digitale bouwinstructies, inbouwdelen, pomp/zandfilter, bouw foto's etc. digitaal aangeleverd. Bij aanvraag kan dit ook vooraf aangeleverd worden om alles te bestuderen.  Heeft u vragen mail of bel ons vrijblijvend. Wij delen graag onze kennis die is opgedaan in 14 jaar. Klik hieronder voor de instructies voor Ovale, achtvorm, ronde en rechthoek zwembaden, de basis bij rechthoek zwembaden is opgebouwd uit styropur blokken zoals bij zwembaden met Romeinse trap hoektrap of trap over de breedte.  Klik op betreffend zwembad om instructies te downloaden.

Rechthoek zwembaden bouwinstructies
Bouwinstructies rechthoek zwembad
Bouwinstrucites Ovale  zwembaden
Bouwinstrucites achtvorm zwembaden
Bouwinstructies ronde staalwand zwembaden
Bouwinstrucites rchthoek zwembaden

Mijn Droom

leuk verslag van onze klant over de bouw van zijn Ovaal zwembad gekocht bij Aquasilver. 
Ervaring beschreven door een klant

Bouw Ovaal zwembad

Kort demo film voor de bouw van een ovaal zwembad. Zeer mooie zwembaden opgebouwd uit top kwaliteit materiaal. 

Plaatsing rond staalwand zwembad (opbouw)

Het principe voor opbouw en inbouwen van rond zwembad is gelijk echter wordt om het zwembad bij inbouw het zwembad aangevuld  met gestabiliseerd zand.

Fabriek Future-Pool

Kijk eens rond in de fabriek onze leverancier van onze staalwand zwembaden. Aquasilver is de enige dealer voor Future-Pool in de Benelux en Frankrijk.  Wij zijn trots deze goede zwembaden al 14 jaar te verkopen.  Inmiddel hebben klanten  onze zwembaden al in heel Europa geplaatst.

Maak van uw zwembad ook een leuk bubbelbad

Luchtblazer speciaal voor aan te sluiten op uw bodemafvoer put.

PPP zwembad panelen

Bekijk film over plaatsen van zwembad opgebouwd uit PPP panelen.