afdekking_aquasilver_001

Zwembad afdekkingen

Er zijn vele manieren om het zwembad af te dekken,  meest functionele en veilige afdekking voor kinderen en dieren is de 4 seizoenen veiligheid afdekking en lamellen rol afdekking.

Noppenfolie afdekkingen
Lamellen
4 seizoenen afdekkingen
  • Zomer afdekking noppenfolie is bedoelt om de warmte vast te houden, een zwembad zonder afdekking verliest gemiddeld 4 a 5 graden watertemperatuur. Onze zomer afdekking is 380/500 micron dik, zeer stevig materiaal en toch ook goed op te vouwen of gebruik een oprol systeem. De zomer afdekking kan ook eenvoudig op maat geknipt worden of uitsparing voor bijvoorbeeld de RVS trap zonder dat het gaat rafelen of een afdekking op maat.
  • Winter afdekking is zeer belangrijk voor al het vuil tegen te houden wat er in de herfst, winter en voorjaar valt, de zeilen zijn niet licht doorlatend en zorgen daarvoor dat er geen algen kunnen ontstaan. Voordeligste afdekking is de PEB groen zeil en aan de onderkant zwart. Winter afdekking Protect is speciaal ontwikkeld voor de Ovale, rond en acht-vorm zwembaden en kan met de bieze aan het zeil eenvoudig in het profiel gehangen worden van het zwembad onder de randstenen.
  • De kindvriendelijke afdekking is geschikt voor zomer en winter en is volgens zeer strenge normen vervaardigd voor de hoogste veiligheid te garanderen dat kinderen of dieren niet in het zwembad kunnen vallen. Geschikt voor 4 seizoenen. Duitse fabricaat 650gr/m2 zeer degelijk. Op maat vervaardig levertijd 2 a 3 weken. Standaard maten veelal op voorraad.
  • Winter afdekking de ideale oplossing tegen vuil en algen vorming.
  • Overkappingen van aluminium zeer degelijke Duits fabricaat polypropyleen platen met 10 jaar garantie tegen hagelschade. Zijn ook op maat verkrijgbaar. Do-It is de meest voordeligste en meest verkocht model.
  • Lamellen afdekking zijn de duurdere afdekkingen geschikt voor in- en opbouw, wordt uitsluitend op maat gemaakt.
  • Protect winter afdekking afdekking speciaal voor Ovaal, Rond en Acht vorm zwembaden

    Aquasilver 4 seizoensafdekking