Afdekkingen

Er zijn vele manieren om het zwembad af te dekken,  meest functionele en veilige afdekking voor kinderen en dieren is de 4 seizoenen veiligheid afdekking.

  • Zomer afdekking noppenfolie is bedoelt om de warmte vast te houden, een zwembad zonder afdekking verliest gemiddeld 4 a 5 graden watertemperatuur. Onze zomer afdekking is 300/400 of 500micron dik, zeer stevig materiaal en toch ook goed op te vouwen of gebruik een oprol systeem. De zomer afdekking kan ook eenvoudig op maat geknipt worden of uitsparing voor bijvoorbeeld de RVS trap zonder dat het gaat rafelen of een afdekking op maat gemaakt en omzoomd.
  • De kindvriendelijke 4 seizoenen afdekking is geschikt voor zomer en winter en is volgens zeer strenge normen vervaardigd voor de hoogste veiligheid te garanderen dat kinderen of dieren niet in het zwembad kunnen vallen. Geschikt voor 4 seizoenen.  3 modellen Calypse, Mambo en CBE.
  • Lamellen afdekking zijn de duurdere afdekkingen geschikt voor in- en opbouw, wordt uitsluitend op maat gemaakt.
  • Epervier is een winterafdekking speciaal op maat gemaakt van zeer licht materiaal zodat zeil niet gaat doorhangen.  Is regenwater doorlatend.